Girona

Pia Bosch ha estat escollida candidata a l'alcaldia de Girona, en substitució d'Anna Pagans

El Partit dels Socialistes de Girona ha escollit l'exdiputada Pia Bosch com a candidata a l'alcaldia de la ciutat en les pròximes eleccions municipals. Substituirà així l'actual alcaldessa, Anna Pagans, que fa una setmana va anunciar que no s'hi tornaria a presentar.

Actualitzat
El partit ha celebrat una assemblea local extraordinària aquest vespre i no hi ha hagut sorpreses. Només s'hi ha presentat una candidatura, la de Pia Bosch, avalada per l'executiva de l'agrupació. En una compareixença després de la reunió, Bosch ha dit que "era conscient del compromís que implica el seu nomenament" i ha explicat que "s'ha de generar una onada de confiança en un projecte renovat". 

La nova candidata a l'alcaldia de Girona ha rebut 67 vots a favor, 2 en blanc i 2 de nuls. En total, tenien dret a vot més de 900 simpatitzants i militants. Pia Bosch ja havia estat regidora de l'Ajuntament de Girona i fins ara era diputada al Parlament. En les últimes eleccions, era número 4 en la llista del PSC però la formació només va obtenir tres representants per Girona.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut