Pep Guardiola rep la primera expulsió com a entrenador al Barça B-Manlleu

El Pep Guardiola tècnic no tolera que castiguin amb dures entrades els seus joves jugadors. Es va poder comprovar ahir al Miniestadi, quan a deu minuts del final i amb el Barça B guanyant el Manlleu per 3-2 després d'un partit disputadíssim, l'ara entrenador del filial blaugrana va protestar insistentment una entrada del rival. La queixa a l'àrbitre assistent li va suposar la targeta vermella directa, fet que suposa la primera expulsió en la seva fins ara curta carrera d'entrenador.

La tensió feia estona que es palpava sobre la gespa del Mini. El Barça B s'havia avançat 2-0 només començar el partit però el Manlleu va aconseguir l'empat gràcies a una lluita titànica. Els groc-i-vermells, però, van veure com tot el seu esforç anava per terra quan en el minut 77 Urbano situava el 3-2 favorable als blaugrana.

Aleshores, la tensió es va traduir en entrades un pèl dures i una d'aquestes va fer esclatar Guardiola, en un intent per protegir els seus jugadors. L'excapità culer es va encarar amb l'àrbitre assistent fins al punt que l'àrbitre va aturar el partit per expulsar-lo. Guardiola, doncs, ja coneix la difícil relació que sovint mantenen els entrenadors i els àrbitres però també ha demostrat que és un tècnic de caràcter. Aquesta expulsió farà que l'entrenador del filial del Barça hagi de dirigir des de la graderia el pròxim partit del seu equip que és ni més ni menys que contra el Sant Andreu al Narcís Sala.