Barcelona

Ortega: "Reclamem la gestió de Rodalies perquè no es pot fer broma amb la gent"

La vicepresidenta diu que no vol més anuncis, sinó fets sobre el traspàs de tot el servei de trens

Actualitzat

La vicepresidenta del govern, Joana Ortega, ha reclamat a l'executiu espanyol el traspàs del servei de Rodalies per acabar amb problemes com el que dijous va provocar molèsties i greus endarreriments a 80.000 usuaris. "Reclamem la gestió de Rodalies perquè no es pot fer broma amb la gent", ha exposat en declaracions a "Els matins", de TV3. 

"No ens traspassen la gestió ni ens permeten invertir", s'ha queixat Ortega.

"Arriba un moment que la incredulitat cap al govern de Madrid cada cop és més alta. D'anuncis d'inversions i d'anuncis de millores, n'hem rebut molts. I el que volem són fets, i el fet que volem és el traspàs."

En aquesta mateixa entrevista, la vicepresidenta Ortega ha assegurat que no li sembla malament l'ordre de retirar les estelades dels punts de votació. Però Ortega sí que ha dit que la preocupa que la delegació del govern espanyol hagi convertit aquesta qüestió en una obsessió fora del període electoral.

Sobre la decisió del jutge Santiago Pedraz d'arxivar el cas de la xivatada de la policia a una cèl·lula jihadista investigada pels Mossos, la vicepresidenta del govern ha anunciat que la Generalitat no pensa recórrer. 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut