Barcelona

Un AVE amb 219 viatgers a bord, aturat per una avaria dues hores en un túnel de l'estació de Sants

Emergències de la Generalitat ha activat la prealerta del pla Ferrocat

RedaccióActualitzat

Uns 200 passatgers s'han quedat atrapats en un túnel a l'entrada de l'estació de Sants durant gairebé dues hores en un tren AVE procedent de Marsella i amb destinació Madrid. Segons fonts de Renfe, el tren ha tingut una avaria mecànica.

Al cap de dues hores d'espera, els passatgers han pujat a un altre comboi a través d'unes passarel·les i han estat traslladats a l'estació, segons han explicat els mateixos afectats a TV3.

Del total de passatgers, entre 60 i 70 tenien previst continuar el seu viatge a Madrid i han estat recol·locats en altres trens per continuar el seu viatge. L'avaria ha estat relacionada amb l'aturada de les primeres hores al centre de control de trànsit d'ADIF a Barcelona i que ha afectat uns 200 trens i uns 80.000 passatgers.

Protecció Civil de la Generalitat ha activat la prealerta del pla d'emergències en el transport de viatgers per ferrocarril de Catalunya a causa de la incidència tècnica.

L'avaria ha afectat també el tren Barcelona- París que havia de sortir a dos quarts de dues del migdia i que no ho podrà fer fins que es resolgui la incidència.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut