Barcelona

Ortega: "No acostumo a dir mentides ni a presumir d'allò que legítimament no em correspon"

Durant la seva compareixença al Parlament per informar dels objectius i les actuacions del Departament de la Presidència, la vicepresidenta del govern, Joana Ortega, ha aprofitat per donar explicacions sobre l'exageració del seu currículum. Després de recordar que ja ho va fer al seu blog, ha manifestat que creia que també ho havia de fer en seu parlamentària.

Actualitzat
Ortega ha lamentat l'error de seu currículum acadèmic penjat al web del Departament de Presidència, que ha titllat d'"error de transcripció", que "no vaig poder detectar ni corregir a temps". En qualsevol cas, la vicepresidenta ha admès que el currículum estava equivocat ja que la seva llicenciatura en Psicologia està pendent d'una assignatura i mitja. I en aquest sentit, ha manifestat: "És un error reconegut, esmenat", i hi ha afegit: "No vegin per part meva voler confondre a ningú ni voler treure'n benefici".

Al final, Ortega ha assegurat: "No acostumo a dir mentides ni a presumir d'allò que legítimament no em correspon". A més, ha dit que hauria estat molt ingenu mentir en una dada tan "fàcilment comprovable".

L'oposició no en té prou amb les disculpes que ha demanat Joana Ortega al Parlament per haver inflat el seu currículum. I és que tots els partits neguen que es tracti d'un error i recorden que el 2006 ja constava que era llicenciada en Psicologia.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut