Detenció del propietari de la casa escorcollada a Segur de Calafell
Detenció del propietari de la casa escorcollada a Segur de Calafell

Una vintena de detinguts en una operació contra el cultiu i el tràfic de marihuana

Els Mossos han entrat en una vintena de locals i domicilis en diverses localitats del Baix Penedès, del Baix Llobregat i a Tarragona

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut una vintena de persones relacionades amb la producció i el tràfic de marihuana en diferents municipis del Camp de Tarragona i del sud de l'àrea metropolitana

Es tracta d'una àmplia operació que ha començat a les 6 del matí, amb escorcolls en diverses localitats, com Tarragona, Segur de Calafell, el Vendrell, Cunit, la Bisbal del Penedès i el Montmell, al Baix Penedès, i també a Gavà, Castelldefels, Viladecans, el Prat de Llobregat i Corbera, al Baix Llobregat.

Desenes d'agents han entrat a una vintena de domicilis i locals que estarien controlats per una organització dedicada al cultiu i la distribució de la droga. L'operació, ordenada pel jutge, està sota secret de sumari.

En un dels domicilis escorcollat a l'urbanització Cala Romana de Tarragona, un camió del Mossos s'ha endut material de l'interior de la finca, i s'ha detingut una persona. Després, tècnics de la companyia elèctrica han tallat el subministrament que estava connectat irregularment.

A la casa unifamiliar registrada a Segur de Calafell s'hi han fet dues detencions.

Durant l'operació s'han fet una vintena d'escorcolls i s'han detingut una vintena de 20 persones.

El desplegament de la divisió d'investigació criminal del Mossos d'Esquadra s'ha donat per tancat cap a 2/4 d1 a la majoria de llocs on s'ha intevingut.

ARXIVAT A:
PolicialDroguesNarcotràfic
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut