Washington

Obama sobre Trump: "És tan insegur que treu pit mirant d'enfonsar els altres i no el recomanaria per ocupar el Despatx Oval"

Obama ha parlat de la inseguretat de Trump quan menysprea les dones o les minories i ha afirmat que és un personatge poc recomanable per ocupar el Despatx Oval

RedaccióActualitzat

Just abans del debat entre els candidats a la presidència de la Csa Blanca, Hillary Clinton i Donald Trump, l'encara president nord-americà, Barack Obama, es manifestava en termes molt durs contra Trump i apuntava que la falta de respecte que mostra cap a les dones, immigrants i altres col·lectius és un mecanisme de defensa de la seva inseguretat.

"Menyspreant les dones, humiliant les dones, però també altres minories; immigrants, persones d'altres religions. Burlant-se dels discapacitats, insultant els nostres soldats, insultant els nostres veterans. Això explica algunes coses. Demostra que és tan insegur d'ell mateix que treu pit mirant d'enfonsar els altres. No és la mena de caràcter que jo recomanaria per ocupar el Despatx Oval."

ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut