Barcelona

Navarro exigeix a Mas la veritat sobre les conseqüències de la independència "d'una punyetera vegada"

En un discurs clarament més dur, Navarro també ha etzibat que "Mas ha d'explicar que la ruptura amb Espanya també té uns peatges" i ha carregat contra "la fugida cap endavant" i "l'engany" del candidat de CiU.

RedaccióActualitzat
El líder i candidat socialista, Pere Navarro, ha exigit al president català, Artur Mas, que expliqui si Catalunya quedaria fora de la Unió Europea si proclama la independència. "La contradicció és tan gran i tan greu que no permeto més que s'enganyi el poble de Catalunya amb això", ha afirmat el candidat socialista sobre les diverses declaracions que apunten que una Catalunya independent deixaria de pertànyer a la Unió".

És per això que Navarro vol que Mas clarifiqui la seva postura: "Si Catalunya s'independitzés sortiria de la UE i hauria de posar-se a la cua per entrar; li exigim -a Mas- que digui la veritat d'una punyetera vegada", ha afegit el líder del PSC, que ha carregat amb duresa contra "la fugida cap endavant" i "l'engany" de Mas. En un discurs clarament més dur, Navarro també ha etzibat que "Mas ha d'explicar que la ruptura amb Espanya també té uns peatges".

En un esmorzar organitzat per la patronal PIMEC, Navarro ha desgranat el seu programa econòmic i ha advertit que "això de les banderes al país li va molt malament", en referència a les eventuals conseqüències econòmiques del debat sobiranista.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut