Rubalcaba i Navarro, poc abans de començar la reunió.
Rubalcaba i Navarro pacten una ofensiva federal. (Foto: EFE)
Madrid

Navarro diu que la decisió de Ros d'abandonar l'escó l'honora

El primer secretari del PSC ha afirmat que la renúncia a l'escó de l'alcalde de Lleida i parlamentari socialista "és un gest que l'honora, perquè anteposa l'interès col·lectiu del partit als seus interessos personals".

RedaccióActualitzat

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha afirmat que la renúncia al seu escó al Parlament de Catalunya de l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, "és un gest que l'honora, perquè anteposa l'interès col·lectiu del partit als seus interessos personals".

Després d'explicar que Ros li ha "comentat que aquesta tarda anunciarà que deixa" l'escó, Navarro ha apuntat que, tot i això, "continuarà sent alcalde per molt temps", perquè és un "excel·lent alcalde" .

Sobre la posició de la resta de diputats crítics del PSC, que no descarten cap opció en la votació de demà per reclamar les competències en matèria de referèndums, ha sostingut que el que "tothom ha de fer amb el seu vot és seguir les indicacions que el màxim òrgan del partit ha establert democràticament".

Navarro ha fet aquestes declaracions al Congrés, on s'ha reunit amb el líder del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, després de la qual cosa ha registrat al Congrés, juntament amb la portaveu parlamentària, Soraya Rodríguez, una proposició no de llei per instar el govern espanyol a reunir de forma urgent la Comissió Bilateral Generalitat -Estat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut