Atletisme

Natàlia Rodríguez i Josephat Kiprono Menjo s'imposen a la clàssica Jean Bouin de Barcelona

La tarragonina Natàlia Rodríguez i el kenià Josephat Kiprono Menjo han estat els guanyadors de la 86a edició de la clàssica Jean Bouin. Disputada aquest matí a Barcelona, la cursa en categoria femenina ha estat un intens duel entre els atletes africans i el badaloní Pol Guillén, que, finalment, poc ha pogut fer per resistir els atacs dels kenians. En la femenina, en canvi, ha estat la corredora tarragonina qui ha deixat enrere Marta Domínguez per creuar la línia de meta en solitari.

Actualitzat
Kiprono Menjo, de 30 anys, aconsegueix així la seva segona victòria a la Jean Bouin després de la que va obtenir ara fa dos anys. El kenià ha estat just vencedor en deixar Pol Guillén, segon, a 18 segons de distància. José Ríos, campió en l'última edició, només ha pogut ser novè tot just recuperat fa poc d'una lesió.

En la categoria femenina, Natàlia Rodríguez ha protagonitzat un atac demolidor en l'última volta del recorregut que no ha trobat resposta ni en les cames de Marta Domínguez, segona, ni en les de Marisa Casanueva, tercera. Rodríguez, com Kiprono Menjo, també ha sumat el seu segon triomf a la Jean Bouin, que ja va guanyar el 2005.
Anar al contingut