Moscou

Moscou descarta un atemptat com a causa de l'accident de l'avió estavellat al mar Negre

Troben el fusellatge de l'aeronau, on hi podria haver la majoria dels morts, a 1,7 quilòmetres de la costa i a 27 metres de profunditat

RedaccióActualitzat

Jornada de dol nacional a Rússia per les 92 víctimes de l'avió militar rus que es va estavellar al mar Negre quan es dirigia cap a Síria amb membres del cor i el conjunt de dansa de l'Exèrcit Roig. El govern rus no creu que l'accident de l'avió tingui relació amb un acte terrorista. Els bussos han trobat aquest matí el fusellatge de l'aeronau, on hi podria haver la majoria de les víctimes mortals del sinistre. Segons fonts dels serveis de rescat, l'aparell està a 1,7 quilòmetres de la costa i a una profunditat de 27 metres. Encara no han localitzat les caixes negres de l'aparell.

Més de 3.500 militars russos treballen en el rescat de les víctimes i de les restes de l'avió. Una quarantena de vaixells i una trentena d'aparells aeris participen en aquesta missió.

Un contingent nombrós del cor i del grup de dansa Aleksàndrov anava a participar en la celebració de Cap d'Any a la base aèria russa de Latakia, a Síria. La llista dels passatgers publicada pel Ministeri de Defensa rus inclou 64 integrants del cor, vuit militars, vuit membres de la tripulació de l'avió, nou periodistes, dos alts càrrecs civils i la responsable d'una coneguda ONG russa.

De moment han recuperat una desena de cadàvers. Les autoritats russes han obert una investigació per aclarir les causes del sinistre. Els experts apunten a una fallada tècnica. L'aeronau russa va perdre el contacte amb els radars després d'enlairar-se de l'aeroport de la localitat de Sotxi.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut