Eivissa

Morts dos nens de 2 i 4 anys a Eivissa per intoxicació de fum en un incendi

Tràgic incendi en un habitatge d'Eivissa. Els dos nens de 2 i 4 anys es trobaven al domicili tot sols i han perdut la vida després d'inhalar el dens fum que s'ha generat. La policia local ha arribat al lloc dels fets a les sis de la tarda alertada per la trucada d'uns veïns. Quan han arribat les flames ja s'havien extingit, però quedava una espessa capa de fum que els ha impedit entrar i han avisat els bombers. Aquests han rescatat els cossos dels dos menors asfixiats, que eren a la planta inferior de l'immoble, un edifici de dues plantes al número 31 del carrer d'Enmig, al barri antic de la ciutat.

Actualitzat
Les víctimes són dos germans, un nen i una nena de nacionalitat equatoriana. No se sap per què les criatures estaven soles al pis, però ni el pare ni la mare eren allí quan els veïns van veure que començava a sortir fum per portes i finestres i van avisar els serveis d'emergència.

La policia investiga ara les causes de l'incendi. Es treballa amb la hipòtesi que s'hagi originat per un curtcircuit o bé que s'hagi encès una estufa. Les flames han afectat un llit i un sofà, que en cremar-se han omplert tot el pis d'un dens fum tòxic. Els pares de les criatures, de nacionalitat equatoriana, han necessitat assistència psicològica després de conèixer els fets.
Anar al contingut