Santa Maria de Corcó

Mor un jove de 34 anys en relliscar i caure per un barranc a la Foradada

Una persona ha mort aquest dissabte al migdia a Santa Maria de Corcó, a Osona, quan ha relliscat i ha caigut per un barranc de 60 metres d'alçada, segons fonts dels Bombers de la Generalitat. Segons els Mossos d'Esquadra, que també han participat en el rescat, la víctima és un home de 34 anys, veí de Mollet del Vallès. Els fets han passat a la zona coneguda com la Foradada, al nucli de Cantonigròs.

Actualitzat
Quan els efectius d'emergències han arribat a la Roca Foradada, el jove encara era viu, però inconscient. Han intentat reanimar-lo repetidament, però no han pogut salvar-li la vida.

Poques hores abans d'aquest accident, els Bombers de la Generalitat han hagut de dur a terme quatre rescats més a diversos punts del país per accidents de muntanya.

A Àger, a la Noguera, un parapentista ha caigut i ha picat contra un arbre. A Naut Aran, a la Vall d'Aran, han hagut d'anar a buscar en helicòpter un excursionista lesionat a la cama. També ha calgut rescatar un excursionista ferit mentre pujava al Pedraforca, a Saldes, al Berguedà, i finalment, a Montagut, a la Garrotxa, han atès un home de 60 anys que ha caigut per una timba de 20 metres i s'ha trencat el braç.
Anar al contingut