Castelldefels

Mor un home a Castelldefels jugant a la ruleta russa

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un home a Castelldefels. Els agents n'han trobat el cadàver al seu domicili. La principal hipòtesi és que hagi mort per ferides causades per un arma de foc. De moment, no ha transcendit la identitat ni l'edat de l'home. El jutge que porta el cas ha decretat el secret de sumari.

Actualitzat
Els Mossos d'Esquadra investiguen l'aparició del cadàver d'un veí de Castelldefels que va ser trobat mort per arma de foc la matinada del 22 de desembre en el seu domicili, segons ha informat el cos policial. Els Mossos no han donat més detalls, però segons informa "El Periódico de Catalunya" la víctima podria haver estat jugant a la ruleta russa amb un amic després de dinar en colla i de consumir drogues i alcohol.

La policia no ha donat més detalls del cas ja que el jutge que l'instrueix ha ordenat el secret de les actuacions. La investigació va a càrrec dels agents de l'Àrea Territorial d'Investigació de la Regió Policial Metropolitana Sud. Les úniques informacions que han transcendit sobre aquest fet les publica "El Periódico" en la seva edició d'aquest dijous.

Segons el rotatiu barceloní, la víctima és un home de 30 anys que dimarts passat va anar a dinar amb tres amics. Després de l'àpat dos dels amics van anar a casa de la víctima i va ser aleshores quan va treure un revòlver i va proposar jugar a la ruleta russa. Pel què sembla no era la primera vegada que l'home se sotmetia al macabre atzar.

La ruleta russa consisteix en introduir una bala al casquet del revòlver i fer-lo girar. El participant s'apunta amb la pistola i dispara. Dimarts passat la sort no es va posar de la banda d'aquell home de 30 anys i amb nombrosos antecedents policials.

El seu amic va telefonar la resta del grup i davant la magnitud dels fets van avisar la policia de Castelldefels, que va traslladar el cas a la unitat d'investigació de la Regió Metropolitana dels Mossos d'Esquadra.
Anar al contingut