Martin Landau, en una de les últimes aparicions públiques (Reuters)
Martin Landau, en una de les últimes aparicions públiques (Reuters)
Los Angeles

Mor Martin Landau, actor de la popular sèrie dels 60 "Missió: Impossible"

L'actor nord-americà va obtenir l'Oscar al millor actor secundari per "Ed Wood", de Tim Burton, i va protagonitzar el film de Woody Allen "Delictes i faltes"

RedaccióActualitzat

Aquest cap de setmana ha mort l'actor nord-americà Martin Landau als 89 anys en un hospital de Los Angeles. Landau va morir dissabte "arran d'unes complicacions inesperades" després d'haver ingressat en un hospital, segons ha informat la CNN.

L'actor va interpretar pel·lícules com "Perseguit per la mort", de Hitchcock, o "Ed Wood", de Tim Burton. Per aquest film va aconseguir l'Oscar al millor actor secundari. Landau es va fer popular a la televisió de finals dels 60 amb la sèrie "Missió: Impossible" i, anys després, a "Espacio 1999", sempre al costat de la seva dona, Barbara Bain.

Va debutar a Broadway l'any 1957 i el primer paper important al cinema va arribar amb el film de Hitchcock, al costat de Gary Grant. Landau serà recordat per les seves interpretacions a "Tucker: un home i el seu somni", de Coppola, i pel gran film de Woody Allen "Delictes i faltes".

Anar al contingut