Restes de l'ultralleuger accidentat a Sevilla
Restes de l'ultralleuger accidentat a Sevilla
Sevilla

Mor el pilot d'un ultralleuger en estavellar-se prop de l'aeroport de Sevilla

Un helicòpter i una avioneta han intentat conduir l'ultralleuger fins a l'aeroport de Sevilla per intentar un aterratge d'emergència

RedaccióActualitzat

L'ultralleuger s'ha estavellat poc abans de la una del migdia a poca distància de l'aeroport de Sevilla quan la copilot intentava un aterratge d'emergència. La dona, que no sabia pilotar l'aparell, rebia indicacions per ràdio.

A l'aparell viatjava una parella que havia sortit de la localitat gaditana de Trebujena i volava fins a Coria del Río fent un recorregut sobre el riu Guadalquivir.

Segons sembla, l'home que pilotava l'aparell s'ha desmaiat. La dona ha trucat amb el seu telèfon mòbil a un amic per alertar de la situació i perquè avisés els serveis d'emergència. 

Un helicòpter de la Direcció General de Trànsit i una avioneta de l'aeroport sevillà s'han enlairat per intentar localitzar l'ultralleuger, que han interceptat sobre el municipi sevillà de Brenes. Des de l'helicòpter i l'avioneta, i per ràdio, han intentat donar instruccions a la dona per realitzar un aterratge d'emergència a l'aeroport de Sevilla. L'aeroport s'havia tancat de forma preventiva per permetre la maniobra d'aterratge.

L'aparell s'ha acabat estavellant a prop de la pista est de l'aeroport de Sevilla.

La dona ha estat evacuada amb ferides de diversa consideració a un hospital de Sevilla.

 

Anar al contingut