Barcelona

Monago es mofa dels andalusos en una sèrie d'animació on tot els va malament

En una minisèrie d'animació es contraposa l'Extremadura governada pel PP amb l'Andalusia de Susana Díaz

Actualitzat

Nova polèmica protagonitzada per José Antonio Monago. El president extremeny del PP ha entrat de ple en la precampanya electoral amb una minisèrie d'animació on compara l'Extremadura presidida per ell amb l'Andalusia de Susana Díaz.

La sèrie es diu "Dos sures" i està protagonitzada per dos amics, un del PP extremeny i un andalús d'Esquerra Unida. Segons la sèrie, tot va millor a Extremadura perquè hi ha un govern del PP després de 28 anys de governs socialistes.

En canvi, a Andalusia, tot va malament perquè continua estancada en mans del PSOE i sense canvis.

El contingut de la minisèrie ha enfrontat els dos presidents. Mentre que Monago ha defensat que no hi ha res d'ofensiu i ha apel·lat al sentit de l'humor, Susana Díez, molt molesta, ha dit que "aquest senyor no està per donar lliçons a ningú" i que "no pot dir que Andalusia no està per a bromes. Andalusia no està per a insults".

Indignació també al PP andalús

La sèrie d'animació no només ha indignat la presidenta socialista, sinó també els populars andalusos. Juan Manuel Moreno, el candidat del PP a la Junta andalusa, ha demanat la retirada d'aquest filmet de propaganda. I la número 2 del PP, María Dolores de Cospedal, li ha donat la raó i s'ha sumat a la petició. En una entrevista a Antena 3, De Cospedal ha assenyalat que "no cal ferir ningú per fer un vídeo polític" i per això ha recomanat a Monago que el retiri: "Seria una bona idea."  

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut