Pla mig de trens nens asseguts en un banc cobert de neu a Altron, al Pallars Sobirà, el 16 de gener de 2017. (Horitzontal)
Pla mig de trens nens asseguts en un banc cobert de neu a Altron, al Pallars Sobirà, el 16 de gener de 2017. (Horitzontal)

Més de 700 alumnes es queden sense transport escolar per la nevada a les comarques del Pirineu de Lleida

ACN Lleida.-Un total de 704 alumnes de les comarques del Pirineu de Lleida s'han quedat sense transport escolar aquest dilluns a causa de la nevada que cau des de la matinada, segons ha informat el Departament d'Ensenyament. El Pallars Sobirà, amb 416 alumnes i 36 línies anul·lades i l'Alta Ribagorça, amb totes les línies suspeses i 146 escolars afectats són les dos comarques on hi ha hagut més incidència. A la Val d'Aran, tot i que la nevada també hi és persistent el Conselh Generau ha informat que no s'ha suspès el transport escolar. Malgrat la supressió de les línies per l'acumulació de neu a les carreteres i la dificultat d'accés als petits nuclis on s'ha de recollir escolars, Ensenyament ha assegurat que cap escola ha tancat i per tant les classes es fan amb normalitat

Segons Ensenyament la nevada ha provocat a l'Alt Urgell l'afectació de 10 rutes de transport escolar amb un total de 86 alumnes; a l'Alta Ribagorça el transport escolar s'ha suspès en la seva totalitat de 15 rutes i 146 alumnes; al Pallars Jussà hi ha 5 rutes suprimides i 56 alumnes afectats; i al Pallars Sobirà només s'ha fet la ruta de Sort a Rialp i s'han suspès la resta, 36 rutes amb un total de 416 alumnes. En conjunt al Pirineu de Lleida són 704 alumnes afectats per la supressió de 66 rutes.

Anar al contingut