Motociclisme

Maverick Viñales torna a Catalunya sense fer declaracions després de la seva fugida a Sepang

Maverick Viñales ja ha tornat a Catalunya. Abans de la sessió de lliures d'aquest dissabte, va plantar el seu equip de manera unilateral, i ara potser ha començat a veure quines poden ser les conseqüències de la seva decisió. Només així s'explica que s'hagi negat a fer declaracions, per consell dels seus advocats.

Actualitzat
Maverick Viñales ja ha tornat a Catalunya. Abans de la sessió de lliures d'aquest dissabte va plantar el seu equip de manera unilateral i ara potser ha començat a veure quines poden ser les conseqüències de la seva decisió. Només així s'explica que s'hagi negat a fer declaracions per consell dels seus advocats.

El de Roses, que no fa ni un mes que havia renovat el contracte amb l'equip Blusens Avintia, va decidir trencar-lo per desavinences amb els responsables. Caldrà veure ara la reacció de Blusens, que podria portar el tema als tribunals i deixar en quarantena el futur de Viñales.

Ricard Jové, l'encara mànager de Maverick Viñales i director esportiu del seu equip, ha negat en declaracions a Catalunya Ràdio que hagi amagat qualsevol oferta d'una altra formació i destaca que cal redreçar la situació perquè no es pot perdre el talent del pilot de Roses.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut