Virgínia

Maten una reportera i un càmera durant una connexió en directe a l'estat de Virgínia

El presumpte autor dels fets ha mort després de disparar-se a ell mateix

Actualitzat

Un home armat ha mort a trets una reportera i un càmera de televisió d'una cadena filial de la CBS mentre feien una connexió en directe des de la localitat de Moneta, a l'estat de Virgínia.

La cadena WDBJ7 ha confirmat la mort de la reportera Alison Parker, de 24 anys, i Adam Ward, de 27, que informaven en directe des de la Bridgewater Plaza a tres quarts de set del matí.

En el vídeo amb la seqüència dels fets, que ha estat penjat durant una estona a YouTube i s'ha difós ràpidament per les xarxes socials, s'hi veu com Parker fa una entrevista i se senten uns trets, la càmera cau a terra i continua la gravació mentre hi ha crits. Abans que la imatge retorni als estudis de l'emissora, sembla que la càmera capta durant uns segons la imatge de l'atacant. Més tard, el vídeo s'ha retirat de YouTube.

La dona a qui entrevistaven els dos reporters quan han rebut els trets ha resultat ferida i traslladada a un centre hospitalari, on es troba estable. Vicki Gardner, directora executiva de la Cambra Regional de Comerç de Smith Mountain Lake, ha rebut un tret a l'esquena. El responsable de la cadena, Jeff Marks, ha explicat que tot ha passat molt ràpid: "hem sentit crits i, després, res".

Un antic treballador de la cadena, sospitós

El presumpte autor dels fets, un antic treballador de l'emissora, hauria enregistrat i difós a través de les xarxes socials imatges del moment del crim. La policia ha perseguit el sospitós, anomenat Vester Flanagan, a través de la carretera interestatal 66, fins que aquest s'ha intentat suicidar, tot i que ha sobreviscut. Al cap d'unes hores, ha mort a l'hospital, segons ha anunciat el xèrif del comtat de Franklin, Bill Overton, a causa de les ferides que s'ha provocat ell mateix. 

El lloc del tiroteig, al sud-est de Virgínia i a unes 350 quilòmetres al sud de Washington, no és una zona amb un alt índex de criminalitat. Moneta és a 40 quilòmetres de Roanoke, la població on té la seu la WDBJ7.

Com a mesura de seguretat, les escoles de la zona han restringit els accessos a les seves instal·lacions durant aquest dimecres.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut