Barcelona

Mas parlarà dimecres dels escorcolls a CDC si l'hi pregunten

El coordinador general de CDC, Josep Rull, ha assegurat que Mas respondrà a les preguntes de l'oposició sobre aquest cas durant la seva compareixença en la Diputació Permanent, on ha d'exposar per què ha convocat eleccions el 27-S

RedaccióActualitzat

El president de la Generalitat, Artur Mas, contestarà totes les preguntes, també sobre els escorcolls a CDC, durant la compareixença prevista aquest dimecres en la Diputació Permanent, on explicarà per què ha convocat eleccions el 27-S. Ho ha afirmat el coordinador general de Convergència Democràtica, Josep Rull. Aquest matí, socialistes, Iniciativa, el PP i Ciutadans han entrat una petició al Parlament per alterar l'ordre del dia i fer que Mas parli de l'escorcoll que hi va haver la setmana passada a la seu de CDC i a la Fundació CatDem.

El registre de la setmana passada va ser ordenat pel jutjat del Vendrell en relació amb el cobrament d'unes comissions del 3% pagades per l'empresa Teyco.

En una roda informativa, Josep Rull ha dit aquest dilluns que "la compareixença, en primària instància, es fa per explicar les raons per les quals s'ha convocat el 27-S, però el president abordarà tot el que se li pregunti". En qualsevol cas, Rull ha criticat el registre de la petició que han fet els partits de l'oposició perquè considera que es busca més l'espectacle mediàtic i públic que la justícia i la veritat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut