Maradona ha aparegut completament begut (Foto: EFE)
Maradona ha aparegut completament begut (Foto: EFE)
Mundial

Maradona marxa abans que acabi el partit de l'Argentina, es perd el gol de Messi i Grondona l'acusa de portar mala sort

Julio Grondona, vicepresident de la FIFA, ha acusat Maradona de portar mala sort, després que aquest marxés 3 minuts abans de finalitzar el partit i es perdés el gol de Messi. L'exfutbolista no s'ha quedat indiferent respecte a les acusacions de Grondona i li ha respost: "Pobre estúpid, el mèrit és de Messi".

Actualitzat

Julio Grondona, vicepresident de la FIFA, ha sentenciat que la culpa que la seva selecció no marqués era deguda a la presència de Diego Maradona. L'astre del futbol mundial va marxar de l'estadi del Mineirao de Belo Horizonte, on l'Argentina s'enfrontava a l'Iran, 3 minuts abans del final i no va veure el gol de Messi que va donar la victòria al seu equip i la classificació per als vuitens del Mundial.

"Quan va marxar el 'mufa', vam guanyar el partit", ha expressat el president de l'Associació de Futbol Argentí, qualificant a Maradona de malastruc.

L'exfutbolista no s'ha quedat indiferent respecte les acusacions de Grondona i li ha respost que era un "pobre estúpid" i que la victòria de l'Argentina era mèrit de Messi, no perquè ell hagués marxat. "A més, vull dir-li que tot el que porto posat m'ho he guanyat treballant, el que porta ell s'ho va comprar amb la FIFA" ha afegit Maradona al seu programa de Telesur en referència a Julio Grondona.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut