Mundial

Un golàs de Messi en l'últim minut evita el ridícul d'una mediocre Argentina davant un ordenat i valent Iran (1-0)

Un golàs de Messi en l'últim minut ha salvat l'Argentina del ridícul davant un ordenat i valent Iran i ha donat la classificació matemàtica per als vuitens de final a la selecció "albiceleste", que ha patit de valent per derrotar un rival que ha merescut com a mínim empatar (1-0).

Javier Mascherano ha pogut celebrar amb un agònic triomf el seu partit 100 com a internacional argentí. L'altre blaugrana a l'onze titular de Sabella, Leo Messi, ha tornat a ser decisiu per derrocar el mur iranià. El conjunt de Carlos Queiroz, molt ordenat i amb les idees clares, ha desactivat el joc lent i previsible dels argentins. L'Iran, fins i tot, s'hauria pogut avaçar en el marcador poc abans del descans amb una rematada desviada de Hosseini.

El joc de l'Argentina tampoc no ha millorat a la represa i els iranians s'han crescut i han disposat de més ocasions per fer saltar la gran sorpresa. Tres aturades providencials del porter Sergio Romero han evitat que els perses poguessin posar-se per davant en el marcador i quan l'empat inicial semblava definitiu, Messi ha aparegut en el minut 90 per desnivellar la balança amb un gran xut de rosca que ha provocat l'eufòria de la nombrosa afició argentina present a les graderies de l'estadi Mineirao de Belo Horizonte.

Tot i la victòria i el bitllet matemàtic per als vuitens, l'Argentina haurà de millorar molt la seva imatge si vol optar al títol mundial en un partit bastant mediocre i que ha provocat que els jugadors argentins fossin xiulats per la seva pròpia afició en alguns trams de la segona part.