Reial Madrid

L'Osasuna posa a prova la fortalesa d'un Reial Madrid obligat a guanyar al Reyno de Navarra

Una jornada més el Reial Madrid afronta el seu compromís de Lliga a remolc del FC Barcelona. El triomf dels blaugranes anit al Rico Pérez obliga els blancs a guanyar aquest vespre l'Osasuna (19 h) per no deixar el títol a l'abast dels catalans. Mourinho ho sap i és per això que sortirà a totes i amb Cristiano Ronaldo com a gran referent amb l'únic objectiu d'aprofitar el mal moment dels navarresos. L'Osasuna fa vuit jornades que no guanya i es troba a només un pas del descens. La gran esperança per als de Camacho és que el Reial Madrid ha estat incapaç d'imposar-se al Reyno de Navarra les dues últimes campanyes.

Actualitzat
Amb el Barça caminant imparable, el Reial Madrid no té cap altra opció que vèncer aquest vespre al Reyno de Navarra. L'antic Sadar ha estat des de sempre un escenari hostil per als blancs i tot allò que no sigui guanyar-hi complicaria les seves opcions de cara al títol.

La debilitat dels navarresos a la Lliga és, doncs, una amenaça per als de Mourinho. Camacho està més qüestionat que mai, amb l'equip a tocar del descens i protagonitzant una ratxa negativa que s'allarga des de fa vuit jornades. Els locals també estan obligats a vèncer si no volen veure perillar la permanència.

L'Osasuna comptarà amb Pandiani i Aranda en la punta d'atac però basarà el seu joc en un futbol físic i l'ajuda de la pressió ambiental del Reyno. De fet, l'escenari és important ja que, de moment, només el Barça hi ha estat capaç de guanyar.

Per als blancs, el bon moment de Benzema i l'amenaça de Ronaldo seran els seus grans arguments per derrotar l'Osasuna. El portuguès, però, fa dues jornades que no marca i caldrà veure com respon a la pressió física a la qual el sotmetrà la defensa navarresa. Adebayor hi podria debutar.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut