Barcelona

L'oposició demana dimissions i els socis de govern fan retrets a CiU i a Foment

Després de la intervenció ha estat el torn dels diferents grups parlamentaris. Els partits de l'oposició no han estat gens condescendents amb el govern, s'han demanat dimissions i han posat de manifest la "ineptitud" del govern perquè sembla que hagi estat "de vacances". Els partits del govern han llançat retrets a CiU i a la ministra de Foment.

Actualitzat
Des de Convergència i Unió, Felip Puig ha dit que Catalunya va pitjor que mai i ha acusat el govern de refugiar-se en el passat per justificar la seva ineptitud. CiU també ha retret al govern que estigui massa supeditat al PSOE i li reclama que li planti cara.

El PSC ha acusat els convergents de crear confusió i generar desconfiança. Esquerra Republicana ha demanat la dimissió de la ministra de Foment i ha dit que aquesta és la penyora que ha de pagar el president Zapatero.

Daniel Sirera, del PP, ha demanat la dimissó de Joaquim Nadal. Jaume Bosch, des d'Iniciativa per Catalunya-Verds, ha retret a CiU que quan va ser al govern de la Generalitat es va oblidar del servei de Rodalies.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut