Gaza

L'ONU, les potències occidentals i els països àrabs fan una crida a l'alto el foc sobre Gaza

Segons Israel, els objectius de les seves bombes són activistes i infraestructures de Hamas, però, segons l'ONU, tres quartes parts de les víctimes són civils.

RedaccióActualitzat

Cinquè dia d'ofensiva israeliana sobre Gaza, amb un balanç provisional de més de 130 morts i un miler de ferits, entre crides a l'alto el foc tant de l'ONU com de les potències occidentals i dels països àrabs.

Segons Israel, els objectius de les seves bombes són activistes i infraestructures de Hamas. Però, segons l'ONU, tres quartes parts de les víctimes són civils.

Els bombardejos han causat una vintena de morts. Dos han estat en l'atac aeri a una residència per a discapacitats. També els milicians palestins han continuat llançant avui desenes de míssils, un cop més amb Jerusalem com a objectiu, però sense causar cap víctima.

Israel, a més, estudia estendre l'ofensiva per terra. Per evitar-ho, la diplomàcia intensifica els esforços per aconseguir un alto el foc; una crida a la qual s'ha sumat el Consell de Seguretat de l'ONU, que ha mostrat la seva preocupació per la protecció dels civils.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut