El primer tinent d'alcalde de Viladecans, Joaquín Guerrero, entra al cotxe sortint dels jutjats
El primer tinent d'alcalde de Viladecans, Joaquín Guerrero, entra al cotxe sortint dels jutjats
Tarragona

Llibertat amb càrrecs per a tres dels detinguts pel "cas Inipro"

Com a mesures cautelars, el primer tinent d'alcalde de Viladecans i dos directius de l'empresa Inipro hauran de comparèixer mensualment al jutjat, tenen prohibit sortir del territori espanyol i se'ls ha retirat el passaport

Actualitzat

El primer tinent d'alcalde de Viladecans, Joaquín Guerrero; el director de l'empresa Inipro, Ricard Campàs, i el consultor Enric Miró han quedat en llibertat provisional l'endemà de ser detinguts relacionats amb el "cas Inipro" de presumpta corrupció a l'Ajuntament de Tarragona. El titular del jutjat d'instrucció número 1 de Tarragona ha pres la decisió aquest dijous a la tarda, després de prendre'ls declaració. Tots tres estan acusats d'alteració de subhastes i tràfic d'influències.

Com a mesures cautelars, tots tres hauran de comparèixer mensualment al jutjat, tenen prohibit sortir del territori espanyol i se'ls ha retirat el passaport. El quart detingut, l'excap de gabinet de l'alcalde de Tarragona Gustavo Cuadrado, va quedar en llibertat provisional el mateix dimecres a la tarda i serà citat properament pel magistrat instructor en qualitat d'investigat.

El cas continua sota secret de sumari.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut