Un incendi a un pis de Tarragona acaba amb la vida d'una dona de 31 anys
Pis afectat per l'incendi, vist des del celobert de l'edifici. (Foto: ACN)
Tarragona

L'incendi mortal al pis de Tarragona va ser un intent de suïcidi

El foc que va cremar un pis la matinada de dimecres al centre de Tarragona i que va provocar la mort d'una dona de 31 anys podria haver estat un intent de suïcidi de la seva companya de pis, de 26 anys i que només va patir ferides lleus, segons fonts de la investigació.

RedaccióActualitzat
La presumpta responsable de l'incendi va ser donada d'alta dimecres mateix després de passar per l'Hospital de Santa Tecla. La seva companya va morir a l'Hospital Joan XXIII per les cremades.

Després de l'alta, la van traslladar a l'Insitut Pere Mata de Reus per fer-li una avaluació psicològica. Fonts del mateix centre han declarat que té problemes mentals. Després de saber el resultat d'aquesta avaluació, els Mossos d'Esquadra hauran de decidir si la detenen per homicidi imprudent, i en aquest cas el jutge haurà de decidir si se la imputa.

L'incendi, que va començar a la matinada de dimecres, va requerir el desplaçament de vuit dotacions, que van poder apagar-lo en poc més de mitja hora. Es calcula que va afectar una tercera part de l'habitatge, on residien quatre persones, dos de les quals van resultat il·leses, tot i que van tenir atacs d'ansietat.
Anar al contingut