Espanyol

L'Espanyol rebrà les claus del nou estadi el 9 de gener

A l'Espanyol, aquest dimarts s'ha fet la Junta General d'Accionistes. Ja se sap el dia que rebran les claus del nou estadi, i l'exercici de la temporada es tanca amb dèficit. Daniel Sánchez Llibre, el president, ha explicat que el 9 de gener tindran les claus del camp de Cornellà i el Prat, que ja està pràcticament acabat. Del seu futur a la presidència ha dit que depèn d'ell i que els mandats duren cinc anys però que, en tot cas, la decisió d'esgotar-los o no només depèn d'ell.

Actualitzat
L'Espanyol ha fet la Junta General d'Accionistes, que ha aprovat tots els punts de l'ordre del dia presentats pel consell d'administració. Un 66 per cent del capital social ha estat representat a la Junta, que ha estat allò que es diu una bassa d'oli. S'han aprovat sobradament tant la gestió econòmica com la social. En l'últim exercici hi ha hagut un dèficit de gairebé dos milions d'euros, i el deute acumulat és ara d'uns 52 milions.

El tema estrella ha estat el del nou estadi de Cornellà-el Prat, que estarà en condicions a partir del mes de març. De fet, l'Espanyol en rebrà les claus a primers de gener. L'únic punt conflictiu ha estat quan l'oposició ha demanat a Sànchez Llibre que plegui quan inauguri el nou camp.
Anar al contingut