Espanyol

L'Espanyol, amb uns bons minuts inicials, és incapaç de guanyar un Almeria que ha fallat un penal (0-0)

L'Espanyol ha empatat amb l'Almeria a l'Estadi dels Jocs del Mediterrani (0-0) tot i disposar d'uns bons minuts inicials en què els blanc-i-blaus s'han pogut avançar al marcador. Un penal fallat per Verza a la primera part no ha servit perquè els d'Aguirre canviessin el signe d'un partit que ha acabat amb repartiment de punts. L'Almeria continua a la corda fluixa mentre que l'Espanyol es manté a la part mitjana de la classificació.

Els homes d'Aguirre han començat fort a l'Estadi dels Jocs del Mediterrani amb quatre ocasions en deu minuts. La primera l'ha protagonitzat John Córdoba amb una pilota que ha acabat al travesser. Córdova, dos minuts més tard, hi ha tornat i Sergio García ha fet lluir el porter Esteban, un dels homes més destacats del conjunt andalús. David López, amb un xut des de fora de l'àrea també ho ha intentat. Al minut 20, però, ha arribat una jugada protagonitzada per Torje. El jugador blanc-i-blau ha comès penal a Suso en la sortida d'un córner. Verza, ha estat l'encarregat de transformar-lo i, si bé ha marcat en el primer intent, l'àrbitre ha fet repetir-lo perquè un jugador havia entrat a l'àrea abans d'hora. En el segon intent, Verza ha fallat enviant la pilota massa alta. Amb aquesta decisió, el partit s'ha caldejat i hi ha hagut una pica-baralla entre les dues banquetes que ha acabat amb l'expulsió del tècnic local Francisco i el preparador de l'Espanyol, Juan Iribarren. Al minut 40, Stuani després d'una mitja volta, ha fet lluir Esteban un altre cop. Soriano amb un xut llunyà també ho ha intentat just abans del descans.

Una passada enrere de John Córdoba cap a Fuentes ha estat de les accions més clares de la represa. Sergio García també ho ha intentat però amb un xut que ha interceptat sense problemes Esteban. Una centrada-xut de Nelson al minut 62, ha fet patir Casilla i la resta d'equip blanc-i-blau. El que s'havia presentat com un partit assequible per a l'Espanyol s'ha anat complicant a mesura que passaven els minuts i no arribava el gol. La segona part ha estat força estèril i l'Almeria justa al final ha despertat. Una acció entre Tébar i Óscar Díaz, invalidada per fora de joc, ha avivat les esperances dels andalusos, que no han desistit fins al xiulet final. L'Espanyol també ha disposat d'una última ocasió a través d'una centrada d'Álex Fernández que Thievy ha fallat a l'hora de rematar. Cap dels dos equips ha estat capaç de canviar l'empat a zero del marcador.