Leslie Moonves (Reuters)
Leslie Moonves (Reuters)
Nova York

Leslie Moonves deixa de dirigir la CBS davant les acusacions d'assetjament sexual

La companyia nord-americana ha pactat la seva sortida després d'investigar les múltiples acusacions d'assetjament

RedaccióActualitzat

El cap executiu de la cadena nord-americana CBS, Leslie Moonves, deixa de dirigir la companyia després de les múltiples acusacions d'assetjament sexual que diverses dones, actrius i guionistes han llançat contra ell. Moonves feia una quinzena d'anys que treballava a la cadena, que ha anunciat, a través d'un comunicat, que donarà 20 milions de dòlars a organitzacions que defensen els drets de les dones i la igualtat als llocs de treball.

Les acusacions d'abús contra el director de la CBS es van difondre al juliol per part de sis dones. Això va provocar que la companyia audiovisual obrís una investigació interna i que comencés a pactar la possible sortida de l'empresa de Leslie Moonves. La decisió s'ha precipitat després que aquest diumenge, en un article publicat a "The New Yorker", sis dones més l'acusessin també d'haver-les agredit sexualment.

L'escàndol de Leslie Moonves se suma a altres casos semblants com el del productor de Hollywood Harvey Weinstein, acusat per moltes actrius d'haver-les violat.

ARXIVAT A:
Assetjament sexual
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut