L'autopista A-7

Les àrees de servei de l'A-7 fan cuina àrab per als magrebins que hi circulen a l'estiu

Durant els mesos d'estiu, uns dos milions i mig de magrebins passen per l'A-7 per anar de vacances als seus països del nord d'Àfrica. L'autopista A-7 és la ruta de pas més utilitzada. Per això, els restaurants que hi ha en aquesta autopista s'han volgut adaptar a aquests usuaris i als seus gustos a l'hora de menjar. Cada dia fan un menú de cuina àrab que consta de tres plats: harira, un potatge de llegums, tajine, un estofat de be, i postres de taronja, un dolç típic de la cuina magrebina. La inciativa ha estat molt ben acollida pels clients.

Actualitzat
Aquest estiu es podrà trobar a les àrees de servei de l'A-7 diversos plats de cuina àrab. La iniciativa està pensada per als magrebins que aquests dies circulen per les carreteres espanyoles durant l'"operació pas de l'Estret". El menú consta de tres plats: harira, un potatge de llegums, tajine, un estofat de be, i postres de taronja, un dolç típic de la cuina magrebina. Aquests plats s'inclouen dins de l'oferta habitual d'alguns restaurants i ha tingut una bona acollida entre tots els clients. Ja és el segon any que es duu a terme aquesta iniciativa, vigent només durant els mesos d'estiu.
Anar al contingut