Còrdova

L'autòpsia confirma que Blesa es va suïcidar disparant-se un tret al pit

Els hereus de l'expresident de Caja Madrid hauran d'assumir les possibles indemnitzacions de les causes si no renuncien a l'herència

RedaccióActualitzat

L'autòpsia practicada al cadàver de l'expresident de Caja Madrid Miguel Blesa confirma que es va suïcidar. Segons fonts de la investigació, Blesa es va disparar un tret al pit amb la seva escopeta de caça. El cos del banquer és al tanatori de Còrdova, on s'apleguen familiars i amics del difunt. El cadàver serà incinerat.

Miguel Blesa va ser trobat mort aquest dimecres a la finca Puerto del Toro, a la localitat cordovesa de Villanueva del Rey, on anava a caçar. Segons fonts de la investigació, va treure l'escopeta del maleter del seu cotxe, la va recolzar a terra, va col·locar el pit damunt del canó i va disparar.

Amic d'Aznar des que van coincidir com a funcionaris a Logronyo, l'empresari hauria fet 70 anys el 8 d'agost, estava condemnat a 6 anys de presó per les targetes "black" i tenia pendent un altre judici pels sobresous de Caja Madrid.

Els hereus hauran d'assumir la responsabilitat civil de les causes

Després del suïcidi de Miguel Blesa, els seus hereus n'hauran d'assumir la responsabilitat civil i, per tant, les possibles indemnitzacions de les causes, sempre que no renunciïn a l'herència. La mort d'una persona investigada elimina la seva responsabilitat penal, segons recull el Codi Penal- però no la civil que hi pugui haver, ja que aquesta responsabilitat passa als hereus.

Mentrestant, Fermín Gallardo, administrador de la finca on era Blesa, ha carregat contra la pressió social que, segons ell, ha provocat el seu suïcidi i ho ha comparat amb el cas de l'exalcaldessa de València Rita Barberá.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut