Còmic guanyador (ACN)
Còmic guanyador (ACN)

Laura Pérez Vernetti i "Pinturas de guerra", grans premis del Saló del Còmic

Actualitzat

El Saló del Còmic ha entregat els premis de la seva 36a edició. L'objectiu dels premis, segons expliquen és "poder promocionar i recompensar els autors, i reconèixer la tasca dels editors que aposten per ells" i "mostrar la riquesa i la diversitat del còmic que s'ha publicat a Espanya en l'últim any tenint en compte els joves valors i els fanzines".

Notícia relacionada: "El Saló del Còmic busca el públic del futur"

Premiats

L'autora de còmics Laura Pérez Vernetti ha rebut el Gran Premi del 36è Saló Internacional del Còmic de Barcelona per la seva trajectòria, que va començar a fer-se pública als anys 80 amb les seves col·laboracions a la revista "El Víbora".

 

 

El premi a la Millor Obra d'Autor Espanyol se l'ha endut "Pinturas de guerra" d'Ángel de la Calle.

 

 

"El arte de Charlie Chan Hock Chye. Una historia de Singapur" de Sonny Liew ha estat proclamada la Millor Obra Estrangera.

Ana Penyas ha rebut el guardó Autora Revelació Premi Fundació Divina Pastora i "Los diletantes", s'ha proclamat com el Millor Fanzine.

La categoria per votació popular, que s'ha votat per internet i que ha determinat el Millor Còmic Publicat a Espanya el 2017, ha tingut com a guanyadora l'obra de Gonzalo Torné de la Guardia, Sergio Sandoval i Mado Peña, "Alma Cubrae 1".

Premis

Els premis a Gran Premi del Saló i de la Millor Obra d'Autor Espanyol, reben una dotació econòmica de 10.000 euros cadascun. Els altres, també són dotacions econòmiques, però menors.

 

Anar al contingut