Waterpolo

L'Atlètic Barceloneta guanya la Copa Catalunya derrotant el Sant Andreu en els penals

El C. N. Atlètic Barceloneta s'ha proclamat campió de la Copa Catalunya després d'imposar-se en els llançaments de penal el C. N. Sant Andreu, que havia dominat en el marcador la major part de l'enfrontament. En categoria femenina, el C. N. Sabadell ha guanyat per sisena vegada consecutiva la Copa Catalunya gràcies al seu triomf en la final sobre el C. N. Sant Andreu per 13 a 6.

El C. N. Atlètic Barceloneta, vigent campio europeu, s'ha proclamat campió de la Copa Catalunya després d'imposar-se en els llançaments de penal el C. N. Sant Andreu, que havia dominat en el marcador la major part de l'enfrontament.

El Sant Andreu s'ha avançat amb un gol de Javier Gorría. Marc Minguell ha empatat pels mariners al contraatac només per veure com dos gols de Lucas Duric allunyaven el seu rival en el marcador. Gorría ha fet pujar l'avantatge als 3 gols amb què s'ha arribat al descans (5-2).

En la segona meitat l'Atlètic Barceloneta ha reduït la diferència fins aconseguir empatar a 6 amb un nou gol de Minguell a 11 segons del final. El seu més gran encert en els penals l'ha fet campió

En categoria femenina, el també campió d'Europa C. N. Sabadell ha guanyat per sisena vegada consecutiva la Copa Catalunya gràcies al seu triomf en la final sobre el C. N. Sant Andreu per 13 a 6. Les barcelonines han protagonitzat una remuntada en el segon quart per igualar a 4  després d'un primer avantatge del Sabadell (3-1). Les vallesanes han reaccionat ràpid, per arribar guanyant al descans 8 a 5. En el tercer període la final ha quedat sentenciada amb un contundent parcial de 5 gols a 0.