Barcelona

L'AP-7 i les vies de la costa concentren gran part de les cues en l'Operació Sortida del pont

L'autopista AP-7 i les carreteres que van cap a les platges concentren la major part de les cues en l'Operació Sortida pel festiu de l'1 de maig. Tot i ser a finals d'abril, el bon temps ha animat molts a visitar la costa. D'altra banda, aquesta matinada ha mort el conductor d'un turisme en topar contra una furgoneta a Maçanet de la Selva. Els Mossos d'Esquadra busquen un tercer vehicle que podria estar implicat en l'accident i que hauria fugit.

Actualitzat
La sortida del pont de l'1 de maig ha provocat algunes retencions, majoritàriament a l' AP-7. El punt on s'han concentrat més cues en aquesta autopista ha estat la Roca del Vallès en direcció cap a Girona. Cap a les 12 del migdia en el tram de la sortida de Mollet fins al peatge de la Roca s'han format uns 13 quilòmetres de retenció amb aturades intermitents.

A la mateixa autopista però al peatge de Martorell en direcció sud, hi ha hagut circulació lenta gairebé tot el matí. El tercer punt conflictiu de l'AP-7 ha estat a Tarragona, a l'altura del peatge. En alguns moments, la retenció ha arribat a ser de 7 quilòmetres en sentit Castelló. També hi hagut retencions a Torredembarra .

A la C-17 en el tram que va de la Gleva a Ripoll s'han format retencions des de mig matí. És un punt freqüentment conflictiu per als cotxes que es dirigeixen al Prepirineu i a la Cerdanya i que pateixen les conseqüències de la falta de desdoblament en aquest tram. Al Maresme hi ha hagut complicacions a la C-32, a Mataró, per als vehicles que anaven a la Costa Brava. I al Baix Llobregat, a la B-20 els vehicles han circulat amb lentitud en un tram de tres quilòmetres en direcció a Castelldefels.

Un mort a Maçanet de la Selva

Aquesta matinada ha mort el conductor d'un turisme en topar contra una furgoneta a Maçanet de la Selva, per causes desconegudes. L'accident, que s'ha produït cap a les cinc de la matinada al quilòmetre 6,5 de la GI-512, ha obligat a tallar durant diverses hores l'accés de vehicles a la C-35 cap a la GI-512 i a desviar el trànsit per vies alternatives. La policia busca un tercer vehicle que podria estar implicat en l'accident i que hauria fugit.



NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut