Bàscara

L'alcalde de Bàscara demana la dimissió del secretari d'estat de Foment per "amiguisme"

L'alcalde de Bàscara, Lluís Lloret, ha reclamat la dimissió del secretari d'estat de Foment, Víctor Morlán, per "practicar l'amiguisme". Lloret està indignat per la negativa de Foment a negociar el traçat de l'AVE entre Vilademuls i Bàscara. Dimecres, Lloret i els altres alcaldes afectats per l'obra ferroviària es van reunir amb responsables del Ministeri, amb l'absència de Morlán, que els van assegurar que el projecte no es modificarà perquè ja està aprovat. Davant d'aquest actitud, Lloret ha denunciat que Morlán "no està al nivell del càrrec que representa".

Actualitzat
Lluís Lloret assegura que "Barcelona, Girona i Figueres són municipis governats pels socialistes, com el govern de l'Estat, però l'AVE ha de servir, a més de donar servei als ciutadans, per millorar les infraestructures de les ciutats que governa". L'alcalde de Bàscara entén, però, que "com que aquí hi ha relació d'amiguisme, es pot modificar tot al cost que sigui".

Lloret pensa que la lluita dels alcaldes gironins s'ha de centrar en la via del Parlament, "ja que l'Estat desatén un problema i la negociació amb Foment és una via morta".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut