Barcelona

L'ajuntament ha pagat durant un any el lloguer del local del Banc Expropiat

El mateix contracte recull la previsió que el desallotjament dels ocupants provocaria disturbis que posarien en perill la pau social del barri

RedaccióActualitzat
L'Ajuntament de Barcelona va signar el contracte de lloguer del local del Banc Expropiat l'1 de gener de 2015. Els motius queden recollits al mateix contracte: per la previsió que el desallotjament dels ocupants provocaria disturbis que posarien en perill la pau social del barri.

Aquests arguments els va expressar l'exalcalde Trias aquest dijous per justificar que el consistori es fes càrrec del lloguer, un contracte de lloguer que ha portat la fiscalia a obrir diligències d'investigació contra l'exalcalde per un possible delicte de malversació de fons públics.

La vigència del contracte era d'un any, prorrogable trimestralment fins a cinc anys, i també preveia el pagament per part del consistori de l'IBI, les quotes de la comunitat de propietaris i la taxa de recollida d'escombraries.

L'equip actual al govern municipal va deixar de pagar el lloguer a principis d'any i afirmen que han intentat sense èxit trobar alternatives amb els ocupants.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut