Barcelona

L'ajuntament de Barcelona sancionarà els manifestants que paralitzin el transport públic

L'Ajuntament de Barcelona ha anunciat que sancionarà els manifestants que paralitzin el transport públic. Les sancions estan previstes en el reglament de viatgers, però no s'havien arribat a aplicar mai. Des de primers d'any, cada dimecres, en diferents punts de la xarxa de metro, grups de manifestants expressen el seu desacord amb aturades del servei. Aquestes protestes no han fet canviar la política tarifària de TMB.

RedaccióActualitzat

L'Ajuntament de Barcelona ha anunciat que multarà els manifestants que paralitzin el transport públic. Les sancions estan previstes en el reglament de viatgers, tot i que no s'havien arribat a aplicar mai. Però les contínues protestes per l'última pujada del preu dels bitllets han acabat amb la paciència del consistori.

En aquest sentit s'ha expressat el primer tinent alcalde de Barcelona i responsable de l'àrea de Mobilitat, Joaquim Font, quan ha dit que, si els serveis es paren durant mitja hora, això crea un problema molt important a la xarxa de metro. I ha afegit que això també es converteix en un gran inconvenient per als usuaris.

Des de primers d'any, cada dimecres, en diferents punts de la xarxa de metro, grups de manifestants expressen el seu desacord amb aturades del servei, unes protestes que no han servit per canviar la política tarifària de Transports Metropolitans de Barcelona.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut