El PP valencià no ha rebut cap denúncia d'adoctrinament a l'escola (ACN)
El PP valencià no ha rebut cap denúncia d'adoctrinament a l'escola (ACN)
València

La web del PP valencià per denunciar l'adoctrinament a les aules no rep cap queixa

La plataforma dels populars valencians ha rebut en canvi reivindicacions laborals dels professors i nombroses bromes

RedaccióActualitzat

La plataforma oberta pel Partit Popular de la Comunitat Valenciana a internet per recollir denúncies anònimes per casos d'adoctrinament no n'ha rebut cap, sis setmanes després d'estar operativa. La pàgina web, en canvi, s'ha omplert de queixes laborals dels professors o de bromes.

Les crítiques d'aquesta web impulsada pels populars valencians van dirigides al govern encapçalat pel socialista Ximo Puig i la dirigent de Compromís, Mònica Oltra, vicepresidenta de l'executiu valencià. El PP diu que "es pretén adoctrinar des de l'educació els joves valencians" i que "és una batalla en la qual no deixarem d'alçar la veu per frenar les seves sectàries intencions."

La presidenta del PP valencià, Isabel Bonig, atribueix les falses denúncies que han arribat a la web a una contracampanya de Compromís:

"Diuen a la gent de Compromís, especialment, que es facin denúncies per col·lapsar-nos, per veure si podem ficar la pota. Crec que no és la millor forma de deixar llocs lliures per a la participació perquè al final el Partit Popular és un partit que està al servei dels ciutadans i el que volem és recollir el seu malestar i preocupació."

 

 

La plataforma dels populars valencians explica literalment: "Si pateixes algun tipus d'adoctrinament o vols exposar alguna queixa sobre l'educació que vius en la teva localitat, omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu per donar-hi una solució ben aviat." "En la denúncia no estàs sol. En la denúncia no estàs sola", acaba dient la proposta de participació.

Però de casos d'adoctrinament, res de res. En canvi, s'han rebut moltes queixes laborals i opinions humorístiques. Tot plegat ha provocat que Isabel Bonig hagi canviat de plantejament per afirmar ara que són els professors i no els alumnes els que necessiten protecció:

"Un canal per a la defensa dels grans professionals que té l'educació pública valenciana i que necessiten seguretat, responsabilitat, perquè precisament puguin desenvolupar la seva llibertat d'ensenyament."

Tot i la poca efectivitat, els populars valencians continuen defensant la utilitat de la plataforma.

Notícia relacionada: El PP vol "un mecanisme de denúncies anònimes" contra l'adoctrinament a les aules

ARXIVAT A:
Article 155Procés catalàPPEducació
Anar al contingut