La Unió Corporació Alimentària de Reus, premi a la innovació per elaborar dos nous productes amb fruita seca

Tarragona (ACN).- La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) ha expressat la seva satisfacció per la concessió del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària a Unió Corporació Alimentària. Aquesta cooperativa de Reus ha estat distingida, en la categoria d'agroindústria, pel desenvolupament de dos nous productes elaborats amb fruita seca: un cereal d'esmorzar que s'elabora a partir de la pasta d'avellana o d'ametlla, i un producte amb propietats funcionals i antioxidants que es realitza amb la pell de l'avellana i l'ametlla. Paral·lelament, la cooperativa Agrocat, de Sant Fruitós de Bages, ha quedat finalista amb un projecte de monitorització del procés de fabricació de pinsos compostos.
La Unió Corporació Alimentària de Reus, premi a la innovació per elaborar dos nous productes amb fruita seca

La Unió Corporació Alimentària de Reus, premi a la innovació per elaborar dos nous productes amb fruita seca

Tarragona (ACN).- La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) ha expressat la seva satisfacció per la concessió del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària a Unió Corporació Alimentària. Aquesta cooperativa de Reus ha estat distingida, en la categoria d'agroindústria, pel desenvolupament de dos nous productes elaborats amb fruita seca: un cereal d'esmorzar que s'elabora a partir de la pasta d'avellana o d'ametlla, i un producte amb propietats funcionals i antioxidants que es realitza amb la pell de l'avellana i l'ametlla. Paral·lelament, la cooperativa Agrocat, de Sant Fruitós de Bages, ha quedat finalista amb un projecte de monitorització del procés de fabricació de pinsos compostos.