Jaume Collboni, Dolors Montserrat i Albert Serra davant la Torre Glòries il·luminada per donar suport a la candidatura de Barcelona com a seu de l&#…
Jaume Collboni, Dolors Montserrat i Albert Serra davant la Torre Glòries il·luminada per donar suport a la candidatura de Barcelona com a seu de l'Agència Europea del Medicament el 18 de juliol del 2017. Pla general. (Horitzontal)

La Torre Glòries s'il·lumina en suport a la candidatura de Barcelona per acollir l'EMA

ACN Barcelona.-La Torre Glòries de Barcelona s'ha il·luminat aquest dimarts al vespre per donar suport a la candidatura de la capital catalana per acollir la seu de l'Agència Europea del Medicament (EMA per les sigles en anglès). La Torre Glòries és l'edifici que s'ofereix per acollir la institució, i els impulsors de la candidatura en destaquen que està disponible i que l'adequació per fer-lo funcional és "immediata". El termini de presentació de candidatures acaba el 31 de juliol, i fins al novembre no se sabrà el país guanyador. La il·luminació de la Torre Glòries ha coincidit amb la visita d'una delegació de l'EMA per conèixer les característiques de l'edifici, obra de l'arquitecte Jean Nouvel.

L'acte d'il·luminació ha comptat amb l'assistència de Dolors Montserrat, ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat; Jaume Collboni, tinent d'alcaldia d'Empresa, Cultura i Innovació de l'Ajuntament de Barcelona, i Albert Serra, secretari general del Departament de Salut de la Generalitat.

Anar al contingut