La setena edició del Festival Fantàstik inclourà les cintes 'Matar a dios' i 'Mandy' i un homenatge a 'Mi vecino Totoro'

ACN Granollers.-El Centre Cultural de Granollers acull del 8 a l'11 de novembre la setena edició del Festival Fantàstik. El certamen, que s'allargarà un dia, arrencarà amb la projecció de la cinta de Caye Casas i Albert Pide 'Matar a Dios'. Els dos directors estaran presents en la inauguració de la cita. A més, els asssitents podran gaudir de 'Mandy', el darrer treball de Nicolas Cage. Altres llargmetratges seleccionats per aquest any són 'Aterrados' (2017), 'Revenge' (2017), 'A Mata Negra' (2018), 'Top Knot Detective' (2018) i 'La Gran Desfeta' (2018). A més, amb motiu del trentè aniversari de la pel·lícula 'El meu veí Totoro' es durà a terme l'exposició dedicada a aquest film '30 anys 30 artistes' comissariada per Jordi Pastor i Reinaldo Pereira.

La mostra '30 anys 30 artistes' recull els treballs de trenta artistes d'estils diferents al voltant de la figura de Totoro i el seu director. Es podrà veure durant els dies de festival i es complementarà amb la projecció de la pel·lícula el diumenge 11 de novembre. Al llarg del festival també es projectaran els 22 curtmetratges prèviament seleccionats d'entre més de 500 presentats a nivell internacional. El millor tindrà una dotació de 1000 euros fruit de la unió de forces amb el Mercat Audiovisual de Catalunya.

Anar al contingut