Una línia de muntatge a la planta de Seat a Martorell.
Una línia de muntatge a la planta de Seat a Martorell.
Madrid

La producció industrial, encara en recessió: ha caigut un 3,8% al juny

La producció industrial catalana acumula una caiguda del 0,8% en la primera meitat de l'any, en comparació amb el mateix període de l'any passat. Segons les dades de l'Institut d'Estadística, l'índex de producció industrial va caure un 3,8% al juny respecte al mateix mes del 2012. Les dades per al conjunt de l'estat espanyol són pitjors. La caiguda acumulada fins al juny és del 4,6%, gairebé 4 punts percentuals més que Catalunya.

RedaccióActualitzat
La producció industrial catalana acumula un caiguda del 0,8% en la primera meitat de l'any, en comparació amb el mateix període de l'any passat. Segons les dades de l'Institut d'Estadística, l'índex de producció industrial va caure un 3,8% al juny respecte al mateix mes del 2012.

Les dades per al conjunt de l'estat espanyol són pitjors. La caiguda acumulada fins al juny és del 4,6%, gairebé 4 punts percentuals més que Catalunya. I la caiguda al juny és del 3,8%, 3 punts més que la caiguda catalana.

Per sectors, la indústria que més pateix la recessió a Catalunya és la que produeix béns de llarga durada com els vehicles, els electrodomèstics, que han patit una reculada del 14% juny.
Anar al contingut