Maria del Mar Bonet a l'Havana
Maria del Mar Bonet a l'Havana

La presentació d'"Ultramar", de Maria del Mar Bonet, al Liceu, a TV3

Divendres, 13 d'octubre, a les 22.00, TV3  transmetrà íntegre el concert el directe de Maria del Mar Bonet al Gran Teatre del Liceu de Barcelona.

Actualitzat

Maria del Mar Bonet presentarà, divendres 13 d'octubre, a les 21.00, al Gran Teatre del Liceu, el disc "Ultramar", treball amb què celebra els 50 anys als escenaris.

És un recital excepcional, amb la presentació del nou treball, però també amb la revisió dels temes més clàssics de Maria del Mar Bonet al llarg de la seva dilatada carrera musical. En aquesta ocasió, compta amb una formació íntegrament de músics cubans que són els que han participat en "Ultramar" i que, ben segur, donaran una sonoritat especial als temes més populars de la cantant mallorquina.

"Ultramar" es va enregistrar íntegrament a l'Havana el 2016 i és un tribut de Maria del Mar Bonet en agraïment al premi Cubadisco que li van lliurar el 2011. Allà va entrar en contacte amb destacats músics cubans que, un temps després, s'ha concretat en aquest nou i original treball que fa de pont entre el Mediterrani i el Carib.

TV3 transmetrà en directe íntegre l'espectacle "Ultramar. 50 anys d'escenaris", que serà una doble celebració: per una banda, dels 50 anys d'escenaris de la cantant mallorquina, i per l'altra és la presentació del seu últim disc "Ultramar", amb sonoritat d'arrels cubanes, clàssica contemporània i jazz llatí. El concert tindrà una durada de prop de dues hores, i el presentarà i comentarà Toni Puntí.

tv3.cat

Anar al contingut