Itàlia

La policia italiana retira de nou el carnet de conduir a Bojan Krkic

El davanter lleidatà del Roma, Bojan Krkic, s'ha tornat a quedar sense carnet de conduir, per segona vegada des que va arribar a la capital italiana, per avançar un cotxe que s'havia detingut davant un pas zebra per deixar passar un vianant. Així ho publica avui el diari romà "Il Messaggero", que informa que l'episodi va succeir ahir, quan la policia municipal va parar Bojan, que conduïa el seu BMW 330, i el va multar per no respectar l'article 148 del codi de la circulació, cosa que comporta una multa de fins a 600 euros i la retirada del carnet de conduir durant un període que s'establirà posteriorment.

Actualitzat
La policia, afegeix el rotatiu romà, va accedir al fet que el jugador català tornés a casa conduint el seu cotxe, però no podrà tornar a fer-ho fins que es determinin els mesos que se li retira el carnet.

El mes de setembre passat, al jugador del Roma se li va retirar durant dos mesos el carnet en haver circulat pel carril d'emergència. Bojan va reconèixer en una roda de premsa que hi havia circulat perquè arribava tard a la sortida per viatjar a Milà amb motiu del partit contra l'Inter i el tècnic Luis Enrique pretén puntualitat.

El lleidatà també es va veure involucrat al setembre en un accident de trànsit quan viatjava juntament amb el seu company d'equip, el també espanyol José Ángel, en un vehicle que conduïa la nòvia d'aquest últim. El vehicle va impactar amb un cotxe elèctric que conduïa una jove que es va saltar un cediu el pas, però no va tenir conseqüències.
Anar al contingut