Washington

La nova web de la Casa Blanca de Trump elimina l'"Obamacare" i els drets civils

RedaccióActualitzat

La nova política de Donald Trump ja es deixa notar, també a Internet. La pàgina web de la Casa Blanca ha canviat amb la presa de possessió del nou president. A l'apartat de "issues" (temes), han aparegut les noves polítiques de Trump i han desaparegut apartats claus en l'etapa de Barack Obama.

Entre d'altres han desaparegut les polítiques de sanitat de l'anomenat "Obamacare" i apartats com els "drets civils", la política LGBT i la del canvi climàtic. Ara, quan es busquen aquestes pàgines, apareix el missatge "aquesta pàgina no s'ha trobat". 

 

A canvi, han aparegut sis apartats on es repeteixen paraules com "America First" i "Bring back jobs", temes de campanya de Trump. Entre altres, apareix un apartat de defensa de les forces de l'ordre i d'enfortiment de l'exèrcit.

Aquest canvi és habitual cada cop que un president pren possessió. Ara, la pàgina de la Casa Blanca mostra les bases de la nova política Trump.

Un altre canvi lògic, però que fins ara no s'ahvia vist, és a les xarxes socials. Els comptes de POTUS (president dels Estats Units) i FLOTUS (primera dama) han canviat per primer cop. Ara mostren Donald Trump i Melania Trump.

Aquest és el primer truit de Trump com a president. Melania encara no ha tuitejat:


Els tuits d'Obama i Michelle es poden veure ara als comptes POTUS44 i FLOTUS44. 44 perquè Obama ha estat el 44è president dels Estats Units. Una novetat que s'haurà de mantenir ara que els presidents tenen Twitter.

Anar al contingut