Madrid

La nova consola de Nintendo serà una tercera part més barata que la més cara de Playstation3

Nintendo ha anunciat que la seva pròxima consola, que es dirà Wii, no costarà més de 250 dòlars als EUA, l'equivalent a uns 196 euros. La companyia no ha precisat quin preu de venda tindrà al mercat europeu, però ha avançat que serà "similar i assequible". D'aquesta manera, sembla que la nova Nintendo sortirà al mercat per un preu un 30% més econòmic que el model de 20 GB de Playstation 3, i un 40% més barat que el model "Premium" de Xbox 360, que al Japó es ven per més de 350 euros. A més, Nintendo ha anunciat un augment d'un 18% en les seves vendes per l'èxit de la seva plataforma portàtil Nintendo DS.

Actualitzat
Nintendo prepara un gran llnçament per a la seva nova consola Wii. Escalfant motors, la companyia ha obert boca amb l'anunci d'uns preus molt assequibles. A més, ha fet públics els bons resultats que han obtingut amb la plataforma portàtil Nintendo DS, de la qual se n'han venut ja 16 milions d'unitats a tot el món. Un quart del total de vendes ha estat a Europa.

El dubte europeu

Nintendo espera vendre sis milions d'unitats de la Wii només durant el seu llançament, entre finals d'any i finals de març. Per aconseguir-ho, s'ha confirmat que el seu preu de venda no superarà els 200 euros, com ja havia apuntat la japonesa SEGA. Amb tot, queda el dubte d'Europa, i s'especula sobre si es farà una conversió exacta, per la qual Wii costaria aproximadament 200 euros, o si tal com és costum de la indústria equipararà  dòlar i euro, cosa que suposaria un recàrrec d'uns 50 euros més. 
Anar al contingut