La millor temporada boletaire dels darrers 20 anys a Catalunya amb una producció de 217 quilos per hectàrea

Barcelona (ACN).- Els experts asseguren que la temporada de bolets 2014 ha estat la millor dels darrers 20 anys. Els inventaris micològics realitzats des del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya des de principis de juliol fins a finals de desembre per a un total de 88 parcel·les de mostreig han quantificat la producció de bolets en 217 quilos per hectàrea, que equival a unes 119.420 tones de bolets de tot tipus, i s'han identificat un total de 490 espècies. En canvi, en les dues últimes dècades, la producció de bolets s'ha situat en 57 quilos per hectàrea de mitjana.
La millor temporada boletaire dels darrers 20 anys a Catalunya amb una producció de 217 quilos per hectàrea

La millor temporada boletaire dels darrers 20 anys a Catalunya amb una producció de 217 quilos per hectàrea

Barcelona (ACN).- Els experts asseguren que la temporada de bolets 2014 ha estat la millor dels darrers 20 anys. Els inventaris micològics realitzats des del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya des de principis de juliol fins a finals de desembre per a un total de 88 parcel·les de mostreig han quantificat la producció de bolets en 217 quilos per hectàrea, que equival a unes 119.420 tones de bolets de tot tipus, i s'han identificat un total de 490 espècies. En canvi, en les dues últimes dècades, la producció de bolets s'ha situat en 57 quilos per hectàrea de mitjana.