Barcelona

La Mar, que va superar una leucèmia de petita, compleix el somni de ser actriu

RedaccióActualitzat

A La Marató de l'any 2004, dedicada a la lluita contra el càncer, vam conèixer Mar Ferrer, una nena que acabava de superar una leucèmia i que explicava que el seu somni era ser actriu. Ara, amb 19 anys, el seu somni s'ha complert.

A la Mar li van diagnosticar leucèmia, el càncer més freqüent en els nens, quan tenia 4 anys. Va passar dos anys de quimioteràpia, radioteràpia i un autotransplantament de medul·la a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona fins que la van considerar curada.

 

El seu avi va enviar una carta a La Marató amb fotografies en què se la veia a l'hospital amb jugadors de futbol o amb els seus cosins amb el cap afaitat per solidaritat amb ella.

Als responsables de La Marató els va commoure el cas i la van portar al programa. Durant l'entrevista, la nena va expressar el seu desig de fer teatre.

 

Ara, la Mar ja té 19 anys i ha pujat a l'escenari del Teatre del Raval. És el seu primer paper professional.

 

Interpreta un dels papers principals d'"El miracle d'Anna Sullivan", el de Helen Keller, una nena sorda i cega, que aconsegueix comunicar-se gràcies a la tenacitat de la seva institutriu.

 

Ha tornat a ser el seu avi qui, al cap de 13 anys, ha volgut que se sabés que aquell desig s'ha complert.

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut